Preloader Close
  • STOELMASSAGE OSS?

Stoelmassage Oss;

Investeren in een gezond bedrijf is investeren in jouw medewerkers!

Het doel van ieder bedrijf is natuurlijk de kracht van een gezond en gemotiveerd team te hebben en te behouden. Stoelmassages bij massagevandenhombergh is een zeer geschikt en doeltreffend onderdeel van een vitaliteitsprogramma, naast bedrijfsfitness, voeding of fietsplan, om dit doel te bewerkstelligen.

Het doel van stoelmassages op de werkvloer levert vele voordelen op voor de organisatie van een bedrijf:

Lager Verloop
Medewerkers worden gestimuleerd om mee te werken bij bewustwording van een positieve werkhouding en daarmee het voorkomen van fysieke klachten. Betekent minder tijd en geld verlies aan een bezoek naar de fysiotherapeut.

Positieve Uitstraling
Een organisatie die in haar medewerker investeert, draagt een positieve uitstraling naar buiten toe.

Hogere werk tevredenheid
Medewerkers die tevreden zijn tonen meer betrokkenheid bij hun werk, ontvangen meer waardering, wat leidt tot werktevredenheid.

Hogere productiviteit
Vitale medewerkers zijn over het algemeen productiever, verhoogt de werkprestaties en kunnen beter omgaan met stressvolle situaties.

Financieel Voordeel
Stoelmassages bieden naast alle bovenstaande voordelen ook financiële voordelen op, door de kosten als bedrijfskosten op te voeren. Dit fiscaal voordeel biedt bedrijven om te investeren in het welzijn en vitaliteit van hun medewerkers.

Stoelmassage bij massagevandenhombergh

Voorkomen is beter dan genezen!

Als professionele masseur kom ik al vele jaren bij allerlei soorten bedrijven of op locatie. Daar werk ik aan het verbeteren van het welzijn en vitaliteit van werknemers, door ze te behandelen door middel van een stoelmassage gedurende 15 a 20 minuten. Hierbij worden klachten als stijve schouders, pijnlijke armen en andere RSI klachten onder handen genomen.

Advies geven in het voorkomen van fysieke en mentale klachten van een medewerker. Hierbij let ik op lichaamshouding en daaraan arbeids gerelateerde spierspanning. Luisteren en signaleren van klachten vergt ook bewustwording van een medewerker om preventief klachten te voorkomen. Mijn advies is het meegeven van strech oefeningen om spierspanning te verminderen door dynamisch te blijven te bewegen, want bewegen is medicijn!

Voldoening krijg ik uit mijn werk, omdat ik altijd weer een tevreden klant van mijn stoel zie komen en zegt “dit zouden we iedere week moeten kunnen hebben”. Bij mij kunnen en mogen de mensen even ontspannen. Ik word gelukkig als ik een positieve bijdrage kan leveren aan iedereen die met een glimlach van mijn stoel komt.

Ik kom graag bij u langs op kantoor of locatie, waaronder Oss, Uden, ‘s-Hertogenbosch, Vught, Rosmalen, Berghem, Veghel, Bernheze en Rosmalen. Vraag naar een offerte of bel voor een afspraak!

  • Contra indicaties