Preloader Close
  • Mijn naam is Monique van den Hombergh.
    Jarenlang werkte ik bij een ziekenhuis als doktersassistente. Echter de droom om naast mijn werk een eigen onderneming te beginnen en met mensen te werken begon steeds meer aan mij te trekken.
    Een onderneming waar welzijn, ontspanning, bewustwording en in balans komen op lichamelijk en geestelijk niveau centraal staan.
  •  
  • Masseur is een prachtig beroep, waar ik ontzettend veel voldoening uithaal. Het resultaat is direct voelbaar voor de cliënt en een massage op regelmatige basis verricht wonderen. Na elke massage krijg ik de terugkoppeling hoe fijn de massage weer was.
  • De massage zorgt voor ontspanning van lichaam en geest, het lichaam weer beter voelen, bewustwording van de lichaams- en werkhouding, waardoor klachten voorkomen kunnen worden, spanningsklachten opgeheven worden, waardoor de cliënt lekkerder in zijn/haar vel komt te zitten, met als resultaat dat de cliënt zich weer energieker en evenwichtiger voelt. Elke keer is het weer dankbaar, dat ik daar een bijdrage aan heb mogen leveren.
    Om mijn droom te verwezenlijken heb ik twee studies gevolgd, sportmasseur (NGS) en stoelmasseur (TouchPro), waarbij ik voor beide massages gediplomeerd en licentiehouder ben. Regelmatig volg ik studies, om mijn kennis over masseren te verruimen en mijn klanten een breder aanbod te bieden.